• Ben je steeds weer op zoek naar dat laatste “gedateerde” verkoop rapport?
  • Is het steeds weer een tijdrovende (handmatige) klus om die ad-hoc rapporten te maken met Excel?
  • Wil je Sales & Marketing sturen op exacte data en een data gedreven organisatie worden?
  • Lees de White Paper of plan een strategie gesprek van 30 minuten…

Data is de levensader van je business

Het Ad-Hoc bouwen van je rapporten is vaak een “monster” klus. Bovendien, wat zijn de rapporten waard als ze een week oud zijn? En er zijn vaak meer dan 1 versies in omloop, dat kan behoorlijk verwarrend zijn. Je zal maar het verkeerde rapport voor je neus hebben. Veel slimmer is het om om data rapporten te publiceren op 1 centraal platform en daarvoor is SharePoint uitermate geschikt!

Data in rapporten die tot op de minuut worden bijgewerkt

Daarmee heeft iedereen in jouw organisatie de kennis om betrouwbare beslissingen te nemen en je hoeft nooit meer lijstjes te maken in Excel.

Uit vrijwel elke data bron

Of het nu gaat om een forecast, campagne management of ziekte verzuim. Op ieder moment beschikt jij over actuele data uit een CRM of ERP oplossing, SharePoint list of SQL server.

Jij werkt iedere dag al met Real-Time-Data

Real-Time data is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk maar aan het raadplegen van je bankgegevens via internet bankieren op je smartphone.

Wil je excellente verkooprapportages?

Werk met Real Time Data technologie om ervoor te zorgen dat jouw management rapportages Up To Date zijn en om ervoor te zorgen dat jij nooit meer die vervelende repeterende lijstjes hoeft te maken.

Dashboards op jouw (SharePoint) sociaal intranet

Met PowerBI & SharePoint maak jij Realtime – Data dashboards om online te presenteren in een meeting. Bovendien kun je deze dashboards eenvoudig implementeren in jouw Sociaal Intranet.

Morgen een meeting

Jouw Real Time Data verkooprapportages binnen handbereik met een druk op de knop.

Elke organisatie kent processen die niet worden ondersteund door CRM of ERP software

Mensen gaan dan hun eigen oplossing bedenken met de software die ze hebben. Excel is vaak favoriet. Nu moet er een management rapportage worden gemaakt.

Alle bestanden worden door IT geconsolideerd tot een totaal bestand en dat is enige uren werk. Daarna kunnen de rapporten worden gemaakt met Excel of PowerBI.

Eiland oplossingen kosten veel geld

Die eiland oplossingen en scharreldata kosten veel tijd. Bovendien voldoen ze niet aan de AVG wetgeving. Het is geen goed idee data te laten scharrelen in de organisatie.

Scharreldata is een killer voor campagnes

En… hoe zat het ook al weer met de lijstjes voor de kerstkaarten? Is dat ook ieder jaar weer een berenklus om deze samen te voegen, waar jij weken vooraf al mee aan het werk bent?

verkooprapportages

Gemakkelijk innoveren met Microsoft Dataverse

Een centraal punt waar alle data wordt verzameld is helemaal niet ingewikkeld. Een mooi voorbeeld is Dataverse. Onderdeel van het low Code platform in Microsoft 365!

Dataverse is een krachtige relationele database

Gefundeerd op het platform van Microsoft AZURE. Data voor klein en groot!

Dataverse is zeer geschikt als Datawarehouse.

Het biedt een geconsolideerde locatie voor het verzamelen, opslaan, schoonmaken en transformeren van gegevens uit verschillende bronnen. Hierdoor kunnen bedrijven betrouwbare en nauwkeurige informatie
verkrijgen voor BI-analyse en besluitvorming.

Altijd het juiste rapport bij de hand

Het publiceren van rapporten per mail is geen goed idee. Het gevaar bestaat dat er meerdere versies van het rapport in omloop zijn en dat mensen met verouderde data gaan werken.

Publiceer jouw verkoop rapportages op SharePoint

Een slimmere oplossing is een centraal platform waarop alle rapporten worden gepubliceerd. Dan is er van ieder rapport maar één versie, de laatste! Tenslotte hebben we tegenwoordig allemaal een notebook, tablet of smartphone.

Op elk moment de juiste inzichten van marketing & verkoop.

Wil jij nu ook van die excellente verkooprapportages?

Plan dan nu een gratis strategie gesprek met Frans: 06 409 549 40